Manual de politici si proceduri contabile – versiunea simplificata

Manual de politici si proceduri contabile – versiunea simplificata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Politici si proceduri contabile simplificatVenim in sprijinul societatilor nou infiintate sau pentru care activitatea este specifica prestarilor de servicii si se deruleaza la un nivel restrans. Astfel, incepand cu data de 20 Martie 2013 este disponibila o versiune personalizata a Manualului de politici si proceduri contabile – versiune simplificata. Manualul se intocmeste pe specificul societatilor al caror obiect de activitate il reprezinta prestarea de servicii, indiferent de natura lor.

Avand in vedere dimensiunile reduse ale societatilor pentru care se propune prezenta varianta, optiunile sunt mai reduse, in sensul in care nu se abordeaza detaliat problematici specifice activitatilor de productie, comert, transport, agricultura, constructii. Astfel, elemente precum stocurile vor fi prezentate intr-o forma simplificata.

Nu sunt abordate elemente de provizioane, grup de societati, parti afiliate, activitati de dezvoltare, fond comercial si nu este disponibila optiunea pentru domenii secundare de activitate.

Completeaza formularul pentru Manualul de politici si proceduri contabile – versiunea simplificata

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.