Despre Manualul de politici contabile

Despre Manualul de politici contabile

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prezentul serviciu a fost creat pentru a veni in sprijinul societatilor comerciale prin elaborarea unui Manual de politici contabile a carui utilizare sa fie imediata.

Acest instrument este necesar fiecarei societati, indiferent de dimensiunea ei. Mai mult decat atat, modificarile recente sanctioneaza cu amenda de pana la 4.000 lei nerespectarea reglementarilor in vigoare cu privire la aprobarea politicilor si procedurilor contabile prevazute de lege.

Prezentul manual are o utilizare larga, generala, adaptata fiecarui tip de companie si este conform cu directivele europene transpuse in legislatia romaneasca prin OMFP 3055/2009.

Principalele avantaje ale prezentului material:

Economie de timp

Prezentul manual poate fi generat in mai putin de 5 minute si este direct utilizabil, fara alte interventii personale.

Politici si proceduri complexe si complete

Cu peste 120 pagini, prezentul manual este unul foarte complex si complet, raspunzand tuturor nevoilor specifice unei societati comerciale.

Siguranta si incredere

Datorita complexitatii si gradului de cuprindere, prezentul manual poate fi utilizat atat intern, ca baza a contabilitatii cat si in relatiile cu autoritatile statului.

Economie substantiala de bani

A genera intern acest manual presupune zeci, poate sute de ore de munca. Pretul pentru aceste ore de efort depaseste de zeci, chiar sute de ori pretul aproape nesemnificativ pe care vi-l propunem – numai 30 lei.

Indeplineste obligatiile legale, sanctionabile

Lipsa manualului se sanctioneaza cu amenda de pana la 4.000 lei. Puteti evita aceasta sanctiune cu numai 30 lei, pretul prezentului manual.

Retineti

Manualul de politici contabile este un instrument de lucru necesar oricare societati. Politicile contabile sunt, sumarizate, parte a situatiilor financiare. Este baza de lucru pentru departamente de contabilitate dar si pentru utilizatorii de informatii contabile.

Manualul de politici contabile asigura aplicarea unitara a tratamentelor contabile si elimina eventualele interpretari eronate date unor activitati ale societatilor.

Genereaza acum manualul de politici contabile

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.