Telefon: 0724.317.215 | Email: contact@politici-contabile.ro
Genereaza Manualul

Despre Manual

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Despre Manualul de politici si proceduri contabile

Prezentul serviciu a fost creat pentru a veni in sprijinul societatilor comerciale prin intocmirea personalizata a unui Manual de politici si proceduri contabile a carui utilizare sa fie imediata (manualul se editeaza personalizat, in functie de criteriile alese de beneficiar si se expediaza in format .pdf „gata de printat”) sau aproape imediata (manualul se editeaza personalizat, in functie de criteriile alese de beneficiar si se expediaza in format editabil, putand fi modificat dupa necesitati).

Manualul de politici si proceduri contabile este necesar si obligatoriu pentru fiecare societate, indiferent de dimensiunea ei. Mai mult, lipsa manualului se sanctioneaza cu amenda de pana la 4.000 lei.

Manualul are o utilizare adaptata tuturor tipurilor de activitati (prestari servicii, comert, productie, agricultura, transport, constructii, inchiriere), si este conform Noile reglementari contabile – OMFP 1.802 / 2014. Ultima actualizare a continutului sau s-a realizat in Octombrie 2016.

Principalele avantaje ale prezentului material

  • Economie de timp

Prezentul manual este personalizat, se genereaza in mai putin de 5 minute si poate fi direct utilizat, fara alte interventii personale (versiunea „gata de printat”). Livrarea se face in numai 15 minute din momentul confirmarii platii.

  • Continut 100% editabil

Daca se opteaza pentru versiunea editabila, intregul continut poate fi adaptat/modificat astfel incat sa se includa elemente particulare societatii pentru care a fost intocmit.

  • Garantia 200%

Toate manualele de politici si proceduri contabile beneficiaza de garantia 200%, ceea ce inseamna ca daca nu esti multumit, indiferent de motiv, pastrezi manualul si primesti integral suma platita.

  • Politici si proceduri complexe si complete

Cu un continut care se intinde pe un numar de pagini cuprins intre 100 si 170 (in functiei de optiunile proprii), prezentul manual este unul foarte complex si complet, raspunzand tuturor nevoilor specifice unei societati comerciale.

  • Siguranta si incredere

Datorita complexitatii si gradului de cuprindere, prezentul manual poate fi utilizat atat intern, ca baza a contabilitatii si obiect de lucru, cat si in relatiile cu autoritatile statului.

  • Economie substantiala de bani

A genera intern acest manual presupune zeci, poate sute de ore de munca. Pretul pentru aceste ore de efort depaseste de zeci, chiar sute de ori pretul aproape nesemnificativ pe care vi-l propunem intre 29 si 68 lei.

  • Indeplineste obligatiile legale, te scapa de amenda

Lipsa manualului se sanctioneaza cu amenda de pana la 4.000 lei. Puteti evita aceasta sanctiune cu o suma cuprinsa intre 29 si 68 lei, pretul prezentului manual.

Retineti

  • Manualul de politici contabile este un instrument de lucru necesar oricare societati. Politicile contabile sunt, sumarizate, parte a situatiilor financiare. Este baza de lucru pentru departamente de contabilitate dar si pentru utilizatorii de informatii contabile.
  • Manualul de politici contabile asigura aplicarea unitara a tratamentelor contabile si elimina eventualele interpretari eronate date unor activitati ale societatilor.

Obțineți manualul de politici contabile in 3 pași simpli

Articole recente

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.