Telefon: 0724.317.215 | Email: contact@politici-contabile.ro
Genereaza Manualul

Conditii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conditii referitoare la intocmirea si utilizarea Manualului de politici si proceduri contabile

Urmatoarele conditii sunt general valabile pentru utilizarea prezentului serviciu:

– Toate manualele de politici si proceduri contabile beneficiaza de garantia 200%, ceea ce inseamna ca daca nu esti multumit, indiferent de motiv, pastrezi manualul si primesti inapoi suma platita.
– Exista 8 tipuri de manuale, fiecare dintre ele fiind disponibil atat in format „gata de printat” (fisier .pdf) cat si in format editabil (fisier .doc).
– Clientul este raspunzator pentru datele companiei, transmise prin intermediul formularului.
– Clientul este raspunzator pentru alegerile facute in ceea ce priveste caracteristicile proprii companiei pentru care completeaza formularul si optiunile privind continutul manualului care urmeaza a fi intocmit la cerere.
– Manualul de politici contabile va fi livrat clientului, in functie de optiunea acestuia, fie in format needitabil (fisier .pdf) fie in format editabil (fisier .doc).
– Expedierea manualului este conditionata de plata contravalorii serviciului, suma cuprinsa intre 29 lei si 68 lei, in functie de tipul de manual.
– Manualul de politici contabile astfel generat este valabil si se utilizeaza numai in interesul companiei pentru care a fost editat.
– Nu se admite distribuirea indiferent de forma si de mediul de distribuire. Clientul va fi responsabil pentru eventualele prejudicii aduse prestatorului prin utilizarea in alte conditii decat uzul propriu al companiei pentru care manualul a fost generat.
– Prezentul manual este adaptat utilizarii de catre companii – societati comerciale, indiferent de domeniul de activitate.
– Prestatorul nu se face raspunzator pentru nici un fel de consecinte generate de utilizarea manualului generat prin intermediul prezentului serviciu. Utilizarea in forma initiala este optiunea beneficiarului, care este raspunzator de orice eventuale consecinte nefavorabile.
– Evidentierea elementelor specifice, proprii companiei pentru care manualul a fost editat cade sarcina utilizatorului.

Obțineți manualul de politici contabile in 3 pași simpli

Articole recente

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.